Valmennustapani

Valmentajana en ole sidottu mihinkään tiettyyn suuntaukseen vaan ohjaan hyvin intuitiivisesti. Intuitiivinen ohjaus tarkoittaa vahvaa läsnäoloa, avoimuutta ja ei- tietämisen tilaa. Valmennuksessa pysähdytään ja annetaan tilaa sisäiselle viisaudellemme. Lisäksi tehdään yksinkertaisia läsnäoloharjoituksia, jotka ovat edellytyksiä itsensä kuulemiselle.

Valmennuksessa puhutaan myös tunteista. Opit kohtaamaan niitä ja ymmärtämään niiden viestejä. Opit myös kuuntelemaan kehomme viestejä erilaisten harjoitusten avulla.

Yhdistän valmennuksiini myös intuitiivista energiahoitoa, koska silloin on mahdollista käsitellä asioita monella tasolla. Keskustelun lisäksi on tärkeää purkaa myös kehossa olevia tunnetaakkoja, jotka aiheuttavat energiatukoksia.

Valmennuksessa määritellään arvot, jotka viedään osaksi arkielämää. Ne eivät jää pelkäksi sanahelinäksi. Arvot toimivat kompassina, joiden avulla on helpompi seurata sydämen ääntä.

Valmennuksessa puhutaan myös irti päästämistä ja luottamisesta. Lakkaat puskemasta asioita eteenpäin ja alat luottamaan siihen, että olet aina ohjauksessa. Turhasta kontrollista luopuminen vaatii sisäisen turvan vahvistamista. Kun sisäinen turva on riittävä, voimme helpommin luottaa siihen, että elämä kantaa. Tällöin on myös helpompi kuulla omaa sisäistä viisauttaan ja kulkea rohkeammin omaa polkua. Sisäisen turvan vahvistaminen alkaa siitä, että koet tulevasi kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet.

Ohjaan lempeästi ja samalla jämäkästi. Haastan sinua tarpeen tullen. Autan sinua kuulemaan itseäsi paremmin ja löytämään vastaukset sisältäsi. Kaikki viisaus on jo meissä, mitään ei tarvitse etsiä itsemme ulkopuolelta.

 

Valon kosketushoito eli intuitiivinen energiahoito

Valon kosketushoito on syvälle menevä, ihmisiä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Hoidon avulla puhdistetaan tunnelukkoja, negatiivisia energioita, stressiä ja haitallisia ajatusmalleja. Valon kosketushoito on sisäistä puhdistumista ja vapautumista. Hoidossa vahvistetaan kehon, mielen ja sielun tasapainoista yhteyttä. Hoidossa vahvistetaan myös sisäistä turvaa, joka on pohja hyvinvoinnillemme. Valon kosketushoito lisää itsetuntemustasi ja läsnäoloa kehossasi. Hoidossa kunnitoitetaan sinun rytmiäsi. Hoidossa tapahtuu vain se mihin olet valmis. Hoito on intuitiivista, jossa annetaan tilaa sisäiselle viisaudelle ja jossa pyritään vapautumaan mielen liiallisesta ohjauksesta. Mielemme ei voi kaikkea ymmärtää eikä kaikkea tarvitse selittää mielen kautta. Hoito avaa sydäntäsi vastaanottamaan valoa ja rakkautta. Hoito auttaa sinua kulkemaan paremmin sydämen ohjauksessa. Valon kosketushoito on ennen kaikkea oman valon löytämistä ja vahvistamista.

Hoitajana minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri, jossa voit kohdata itseäsi lempeästi. Tätä hoitoa ei voi suorittaa, se täytyy kokea. Koska hoito on intuitiivista, se on jokaiselle hoidettavalle omanlaisensa. Hoidon kulku rakentuu hoidettavan tarpeiden mukaan. Hoito kestää keskusteluineen n. 90 min. Hoidon alussa yleensä kysyn kuulumiset ja hoidon päätyttyä jaetaan hoidon aikana syntyneet oivallukset ja ajatukset. Myös hoidon aikana voimme tarvittaessa keskustella, mutta hoidossa on hyvä olla hiljaisia hetkiä, jolloin kuulemme paremmin kehon viestejä. Hoitoon tultaessa on hyvä valita mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä.

Valon kosketushoito sopii sinulle, joka kaipaat läsnäoloa, rauhaa ja syvempää yhteyttä itseesi. Haluat puhdistaa kehoasi tunnekuormista ja haluat vapautua menneisyyden taakoistasi. Haluat vahvistaa intuitiotasi, sisäistä viisauttasi ja haluat yhteyden sisäiseen valoosi. Hoitoon tultaessa sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja kohdata itseäsi. Vaikka hoito on itsessään lempeä, voi tunnekuormista vapautuminen viedä hetkellisesti voimia. Tällöin on tärkeää antaa itselle riittävästi lepoa, jolloin väsymys helpottaa.

Hoitopäivä on tiistai ja paikkana on Katin Kauneuskulma Korsossa. Tarkempi osoite löytyy ota yhteyttä sivulta. Varatun ajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% täydestä hinnasta.

Hoito kestää n. 90min keskusteluineen.

Valon kosketushoidon eli intuitiivisen energiahoidon hinta on 119€.

Herkän intensiivinen hyvinvointivalmennus 

Sopii sinulle, joka koet lakanneesi kuulemasta itseäsi ja tarpeitasi. Et oikein tiedä mitä elämältäsi haluat ja koet hukanneesi itsesi. Saatat ajatella, että on oltava toinen tie. On mahdollista elää jotenkin toisin, mutta et tiedä miten.

Haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja löytää sen kuka oikeasti olet. Haluat löytää oman voimasi uudelleen. Haluat voida paremmin, mutta et tiedä miten se olisi mahdollista. Haluat oppia ymmärtämään tunteitasi paremmin ja vapautua tunnetaakoista, jotka ovat kehoosi varastoituneet. Haluat luoda parempaa yhteyttä kehoosi, mieleesi ja sieluusi.

Tämä valmennus sopii sinulle, joka et halua selvityä yksin henkisen kasvusi matkalla, vaan haluat matkallesi mukaan peilin, rinnalla kulkijan, jonka kanssa voit turvallisesti kohdata elämääsi.

Valmennus ei sovi henkilöille, jotka haluavat löytää nopeita ratkaisuja. Tämä valmennus on prosessi, jossa kunnioitetaan sinun luontaista rytmiäsi. Omaa kasvua ei voi nopeuttaa vaikka mieli usein niin haluaisikin.

Valmennus ei myöskään ole terapiaa, joten sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja jäljellä käydäksesi tarvittavia asioita läpi.

Valmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi paremmin, löydät takaisin itsesi äärelle ja sisäinen turvasi vahvistuu.

Tulet nähdyksi, kuulluksi ja ymmäretyksi sellaisena kuin on olet.

Opit luottamaan sisäiseen viisauteesi ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä paremmin.

Opit kohtaamaan tunteitasi ja ymmärrät paremmin niiden viestejä. Tunteiden käsittelytaitosi vahvistuu. Vapautat tunteita myös kehostasi, jolloin olosi kevenee.

Opit kuuntelemaan kehoasi paremmin ja ymmärrät sen viestejä.

Luottamuksesi vahvistuu ja opit päästämään irti turhasta kontrollista.

Opit myös hyödyntämään omaa potentiaaliasi paremmin. Löydät merkitystä elämääsi ja ennen kaikkea olet oman elämäsi ohjaksissa.

Tässä valmenuksessa emme puske väkisin eteenpäin vaan luotamme omaan sisäiseen rytmiimme käsitellä asioita. Jokaisella meistä on oma aikataulu muutosten käsittelylle ja etenemiselle.

Valmennus kestää 12 krt, joista 6 krt on valmennusta ja 6 krt on intuitiivista energiahoitoa. Valmennuksen kesto on 2h ja intuitiivisen energiahoidon kesto on 90min.

Tapaamiset ovat 2 krt kuussa, jolloin toinen kerta on valmennusta ja toinen kerta on energiahoitoa.

Valmennuksen hinta on 1690€. Valmennuksen voi maksaa 4 erässä.

Valmennukseen kuuluu myös Mindset Academyn kehittämä Growth Mindset itsearviointilomakkeen teko ja sen läpikäynti yhdessä minun kanssani.

Growth Mindset itsearviointi tuo näkyväksi minkälaisia ajattelumalleja meillä on. Arvioinnin tarkoitus on tuoda näkyväksi milloin oma ajattelumme estää meitä hyödyntämästä omaa potentiaaliamme ja milloin se puolestaan tukee potentiaaliamme. Kyse on ajattelustamme, ei persoonastamme.

Ota yhteyttä ja sovi aika ilmaiseen 30 min. puhelinkonsultaatioon.

Konsultaatiossa kartoitamme, onko valmennus juuri sitä mitä tarvitset ja olenko minä sellainen valmentaja, jonka kanssa haluat työskennellä. Valmennuksessa on tärkeää, että kemiamme kohtaavat. Silloin saat siitä parhaan hyödyn irti.

Herkän hyvinvointivalmennus 

Sopii sinulle, joka kaipaat lyhyt kestoisempaa tukea. Olet jo tovin ollut kasvusi polulla ja nyt kaipaat vahvistusta ja sanoittamista kokemillesi asioille.

Valmennus ei sovi henkilöille, jotka haluavat löytää nopeita ratkaisuja.

Valmennus ei myöskään ole terapiaa, joten sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja jäljellä käydäksesi tarvittavia asioita läpi.

Valmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi paremmin ja opit luottamaan sisäiseen viisauteesi paremmin.

Tulet nähdyksi, kuulluksi ja ymmäretyksi sellaisena kuin on olet.

Opit kuuntelemaan kehosi viestejä paremmin.

Ymmärrät tunteitasi paremmin.

Luottamuksesi vahvistuu ja uskallat rohkeammin kulkea omaa polkuasi.

Tässä valmenuksessa emme puske väkisin eteenpäin vaan luotamme omaan sisäiseen rytmiimme käsitellä asioita. Jokaisella meistä on oma aikataulu muutosten käsittelylle ja etenemiselle.

Valmennus kestää 6 kertaa, joista 3 krt on valmennusta ja 3 krt intuitiivista energiahoitoa. Valmennuksen kesto on 2h ja intuitiivisen energiahoidon kesto on 90min.

Tapaamiset ovat kerran kuussa, jolloin joka toinen kerta on valmennusta ja joka toinen kerta intuitiivista energiahoitoa. Hyvinvointivalmennus kestää siis 6 kk.

Valmennuksen hinta on 845€ (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä ja sovi aika ilmaiseen 30 min. puhelinkonsultaatioon.

Konsultaatiossa kartoitamme, onko valmennus sitä mitä juuri tarvitset ja olenko minä sellainen valmentaja, jonka kanssa haluat työskennellä. Valmennuksessa on tärkeää, että kemiamme kohtaavat. Silloin saat siitä parhaan hyödyn irti.