Valmennustapani

Valmentajana en ole sidottu mihinkään tiettyyn suuntaukseen vaan ohjaan hyvin intuitiivisesti. Intuitiivinen ohjaus tarkoittaa vahvaa läsnäoloa, avoimuutta ja ei- tietämisen tilaa. Ohjauksessa pysähdymme ja annamme tilaa sisäiselle viisaudellemme. Teemme yksinkertaisia läsnäoloharjoituksia, jotka ovat edellytyksiä itsensä kuulemiselle.

Ohjauksessa puhumme myös tunteista. Opimme kohtaamaan niitä ja ymmärtämään niiden viestejä. Opettelemme kuuntelemaan kehomme viestejä erilaisten harjoitusten avulla. Kehomme on mielettömän viisas ja sitä on vaikea huijata. Ohjauksessa käytän erilaisia menetelmiä riippuen ohjattavasta ja tilanteesta. Menetelmien avulla voidaan tuoda asioita helpommin näkyväksi, mutta niiden käyttö ei ole pakollista. Ne eivät ole kuitenkaan ohjauksen itsetarkoitus.

Usein ohjauksissani määritellään myös arvot, jotka viedään osaksi arkielämää. Ne eivät jää pelkäksi sanahelinäksi. Arvot toimivat kompassina, joiden avulla on helpompi seurata omaa sisäistä viisautta.

Näiden lisäksi harjoittelemme irti päästämistä ja luottamista. Lakkaamme puskemasta asioita väkisin eteenpäin ja alamme luottamaan siihen, että olemme aina ohjauksessa. Elämää ei tarvitse suorittaa väkisin eikä sen tarvitse olla kärsimystä. Ajattelen, että irti päästämisen taito on yksi elämän tärkeimmistä taidoista. Nykyihmiselle se on erittäin vaikeaa, koska olemme tottuneet kontrolloimaan kaikkea ympärillämme. Turhasta kontrollista luopuminen vaatii sisäisen turvan vahvistamista. Kun sisäinen turva on riittävä, voimme helpommin luottaa siihen, että elämä kantaa. Tällöin on myös helpompi kuulla omaa sisäistä viisauttaan ja kulkea rohkeammin omaa polkua. Sisäisen turvan vahvistaminen alkaa siitä, että koet tulevasi kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet.

Ohjaan lempeästi ja samalla jämäkästi. Haastan sinua tarpeen tullen. Autan sinua kuulemaan itseäsi paremmin ja löytämään vastaukset sisältäsi. Kaikki viisaus on jo meissä, mitään ei tarvitse etsiä itsemme ulkopuolelta.

Valmennus muokkautuu aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Olen kuitenkin huomannut, että tilanteesta tai tarpeista riippumatta yllä mainitut teemat tulevat aina esiin tavalla taikka toisella. Ne ovat tärkeitä teemoja hyvinvointimme kannalta. Valmennuksissani luomme perustaa hyvinvoinnillemme.

Kuka Minä Olen- Valmennus

Sopii sinulle, joka koet lakanneesi kuulemasta itseäsi ja tarpeitasi. Et oikein tiedä mitä elämältä haluat ja koet hukanneesi itsesi. Saatat ajatella, että on oltava toinen tie. On mahdollista elää jotenkin toisin, mutta et tiedä miten.

Haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja löytää sen kuka oikeasti olet. Haluat löytää oman voimasi uudelleen. Haluat voida paremmin, mutta et tiedä miten se olisi mahdollista.

Tämä valmennus sopii sinulle, joka et halua selvityä yksin henkisen kasvusi matkalla, vaan haluat matkallesi mukaan peilin, rinnalla kulkijan, jonka kanssa voit turvallisesti kohdata elämääsi.

Valmennus sopii myös hyvinvointivalmennukseksi työyhteisöille, jossa yksilön hyvinvointi on syystä taikka toisesta laskenut tai vaarassa laskea.

Valmennus ei sovi henkilöille, jotka haluavat suorittaa omaa kasvua ja haluavat löytää nopeita ratkaisuja.

Valmennus ei myöskään ole terapiaa, joten sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja jäljellä käydäksesi tarvittavia asioita läpi.

Valmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi paremmin, löydät takaisin itsesi äärelle ja sisäinen turvasi vahvistuu.

Tulet nähdyksi, kuulluksi ja ymmäretyksi sellaisena kuin on olet.

Opit luottamaan sisäiseen viisauteesi ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä paremmin.

Opit kohtaamaan tunteitasi ja ymmärrät paremmin niiden viestejä. Tunteiden käsittelytaitosi vahvistuu.

Luottamuksesi vahvistuu ja opit päästämään irti turhasta kontrollista.

Opit myös hyödyntämään omaa potentiaaliasi paremmin. Löydät merkitystä elämääsi ja ennen kaikkea olet oman elämäsi ohjaksissa.

Tässä valmenuksessa emme puske väkisin eteenpäin vaan luotamme omaan sisäiseen rytmiimme käsitellä asioita. Jokaisella meistä on oma aikataulu muutosten käsittelylle ja etenemiselle.

Valmennus kestää 6 kertaa. Yhden tapaamisen kesto on 2h.

Tapaamiset voivat olla joko kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa kasvotusten. Sinä päätät!

Valmennuksen hinta kuluttajalle on 1690€ (sis.alv 24%). Valmennuksen voi maksaa 4 erässä.

Yrityksille valmennuksen hinta on 1690€ (alv 0%).

Valmennukseen kuuluu myös Mindset Academyn kehittämä Growth Mindset itsearviointilomakkeen teko ja sen läpikäynti yhdessä minun kanssani.

Growth Mindset itsearviointi tuo näkyväksi minkälaisia ajattelumalleja meillä on. Arvioinnin tarkoitus on tuoda näkyväksi milloin oma ajattelumme estää meitä hyödyntämästä omaa potentiaaliamme ja milloin se puolestaan tukee potentiaaliamme. Kyse on ajattelustamme, ei persoonastamme.

Ota yhteyttä ja sovi aika ilmaiseen 30 min. puhelinkonsultaatioon.

Konsultaatiossa kartoitamme, onko valmennus juuri sitä mitä tarvitset ja olenko minä sellainen valmentaja, jonka kanssa haluat työskennellä. Valmennuksessa on tärkeää, että kemiamme kohtaavat. Silloin saat siitä parhaan hyödyn irti.

Ylpeä Siitä Kuka Olen- Valmennus

Sopii sinulle, joka kaipaat lyhyt kestoisempaa tukea. Olet jo tovin ollut kasvusi polulla ja nyt kaipaat vahvistusta ja sanoittamista kokemillesi asioille.

Valmennus sopii myös Kuka Minä Olen- valmennuksen jatkoksi.

Valmennus ei sovi henkilöille, jotka haluavat suorittaa omaa kasvua ja haluavat löytää nopeita ratkaisuja.

Valmennus ei myöskään ole terapiaa, joten sinulla tulisi olla jonkin verran voimavaroja jäljellä käydäksesi tarvittavia asioita läpi.

Valmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi paremmin ja opit luottamaan sisäiseen viisauteesi paremmin.

Tulet nähdyksi, kuulluksi ja ymmäretyksi sellaisena kuin on olet.

Opit kuuntelemaan kehosi viestejä paremmin.

Ymmärrät tunteitasi paremmin.

Luottamuksesi vahvistuu ja uskallat rohkeammin kulkea omaa polkuasi.

Tässä valmenuksessa emme puske väkisin eteenpäin vaan luotamme omaan sisäiseen rytmiimme käsitellä asioita. Jokaisella meistä on oma aikataulu muutosten käsittelylle ja etenemiselle.

Valmennus kestää 3 kertaa ja yhden valmennuksen kesto 2h.

Tapaamiset voivat olla joko kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa kasvotusten. Sinä päätät!

Valmennuksen hinta kuluttajalle on 845€ (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä ja sovi aika ilmaiseen 30 min. puhelinkonsultaatioon.

Konsultaatiossa kartoitamme, onko valmennus sitä mitä juuri tarvitset ja olenko minä sellainen valmentaja, jonka kanssa haluat työskennellä. Valmennuksessa on tärkeää, että kemiamme kohtaavat. Silloin saat siitä parhaan hyödyn irti.