Katja

Nyt ymmärrän paremmin omaa käytöstäni ja ajattelumaailmaani ja että olen ihan samanlainen kuin muutkin näiden asioiden kanssa. Opin myös sen, että annan vaan tunteiden tulla, ne eivät vahingoita minua. Opin, että jos tunteita ei herää ikävien asioiden jälkeen, niin se on enemmänkin epänormaalia. Kuuntelen kehoni viestejä vielä tarkemmin. Osaan laittaa paremmin rajoja suhteessa toisiin. Pyrin ajattelemaan omaa parastani, tuntematta siitä syyllisyyttä. Opin ymmärtämään paremmin, miten anteeksi antaminen onnistuu. Osaan ehkä paremmin elää tässä hetkessä nyt.

Millaisia haasteita sinulla oli, kun tulit minulle asiakkaaksi?

Haasteina oli ehkäpä se, että erityisherkkänä ihmisenä kävin mielessäni tulevia tapaamisiamme ja yritin pitää lankoja käsissäni. Aivan turhaan, koska aina luontevasti lähti juttu liikkeelle ja aika meinasi välillä jopa loppua. Jännitin myös sitä uskallanko olla täysin rehellinen, koska elämässä on ollut paljon haastetta ja olen tottunut salaamaan menneisyyteni.

Millaisia tavoitteita sinulla oli?

Toiveina oli ymmärtää itseäni paremmin ja saada työkaluja käyttöön.

Miksi päätit valita juuri minut?

Kohtalo kuljetti asiat niin, että tavattiin ja tunnuit muutenkin sopivalta henkilöltä, jonka kanssa oli helppo jutella ja herätit luottamusta.

Miten kuvailisit palveluani/ohjaustani?

Minusta olet oikealla alalla ja osaat antaa välineitä asiakkaalle. Myös oma elämänkokemuksesi heijastuu vahvasti työhösi ja se auttaa myös muita.