Ira

Omat ajatukset ovat selkeytyneet, haastetaan omaa ajatusmallia, jos tuntuu, että pyörii/junnaa saman asian tiimoilla. Session jälkeen aivot ovat täynnä ajatuksia, tuntuu, että olisi energiaa ja silti, ihan kuin olisi käynyt mankelin läpi, mutta hyvällä tunteella.
Helppo vaihtaa session "luonnetta", vaikka oltaisiin sovittu jotain tehtäviä tai ajatuksia/ideoita mitä seuraavalla kerralla käydään läpi, vaan mennään sen hetken tunteen mukaan, tämä on toiminut todella hyvin.

Miten kuvailisit palveluani/ohjaustani?
Puhdistava, rankka, helpottava, ajatuksia herättävä, antaa paljon.
Saa ideoita ja hyviä vinkkejä, mitä kannattaa lukea tai katsoa, seurata, tarvittaessa.

Millaisia haasteita sinulla oli, kun tulit minulle asiakkaaksi?
Omien rajojen vetämistä, vaikea hahmottaa missä jumittaa, irti päästäminen, mitä oikeasti haluan ja palautuminen. Itselleni olen tosi armoton, vaikeuksia antaa armoa virheistä.

Millaisia tavoitteita sinulla oli?
Ne tavoitteet mitkä asetin itselleni, muuttuivat matkan varrella, ymmärsin, että pohja kuntoon ensin ja sitten voi laittaa tuulemaan.

Miksi päätit valita juuri minut?
Henkilökemiat pelasivat ja oli luontaista keskustella, mutta et päästä helpolla vaan itse joutuu tekemään työn itsensä kanssa. Kuitenkin pysymällä vierelle, antamalla tilaa ja tarvittaessa auttaa löytämään sen ajatuksen, tunteen tai toiminnon, jos itse ei tunnista helposti. Et pakota tai syötä omaksumaan ajatuksia ja annat tilaa myös kriittisyydelle.

Millaisia tuloksia olet saanut?
Tajusin viimein mitä irti päästäminen tarkoittaa ja tuntuu. Yritän olla vähemmän ankara itseäni kohtaan ja opetella kärsivällisyyttä ja yritän olla vertaamatta itseäni muihin. Vielä olen matkalla, mutta valoa tunnelin päässä häämöttää isompana kuin aiemmin.