Sydämestä käsin

with Ei kommentteja

Kun uuvuin vuonna 2013, ymmärsin, että en ollut enää aikoihin ollut oman elämäni ohjaksissa. Olin kadonnut itseltäni. Uupumus toi näkyväksi kuinka näkymätön olin itselleni. Elämä tuntui merkityksettömältä. Olin ohittanut tarpeeni ja tunteeni. Oma voima oli kadoksissa. Putosin ensimmäistä kertaa pimeyteen. En jaksanut enää kannatella itseäni.

Kun mietin elämääni taaksepäin, se on aika karua katsottavaa, niin hukassa itseni kanssa olin. Välillä olen ollut vihainen itselleni siitä miten hukkaan annoin itseni mennä. Pienet muutokset eivät olleet enää mahdollisia vaan oli tehtävä jo isoja muutoksia, jotta saisin elämäni palautettua takaisin oikealle raiteelle, sydämeni ohjaukseen. Olin elänyt siihen astisen elämäni mieleni ohjauksessa. Ei ihme, etten tuntenut täyttymystä. Uusiksi meni työ ja ihmissuhteet. En voinut jäädä enää vanhaan, joka ei vastannut sitä elämää, jota halusin elää. On ollut rankkaa tehdä näitä muutoksia ja ne ovat vaatineet omien pelkojen, häpeän ja syyllisyyden kohtaamista kerta toisensa jälkeen. Viallisuuden haava on ollut syvä, ja se on ollut syynä siihen miksi ajauduin hukkaan. En arvostanut itseäni riittävästi, jotta olisin valinnut tehdä asioita toisin.

Tuo aika on opettanut sen, että en enää ikinä anna itseni ajautua samaan tilanteeseen. En hukkaa enää itseäni. Lupasin itselleni pysyä sydämeni ohjauksessa koko loppu elämäni. Lupasin arvostaa itseäni enemmän ja kunnioittaa sitä kuka olen. Ei ole ollut helppoa opetella olemaan myötätuntoinen itseäni kohtaan, mutta se on ollut avain toipumiseen ja sydämen ohjaukselle avautumiselle. Vanha elämäni tuo näkyväksi sen kuinka armoton olen itselleni ollut. Kovuus on ollut kuitenkin suojakeino. Oli aika, jolloin minun piti suojautua, jotta selvisin.

Uusi aika, josta puhutaan ja joka on jo täällä, on juuri tuota sydämen ohjaukselle avautumista. Se on luottamista omaan sisäiseen viisauteen. Se on oman elämän ohjaksissa olemista. Se on luottamista rakkauteen pelon sijasta. Se on kontrollista irti päästämistä.
Se on luottamista itseen ja siihen, että elämä kantaa, suurempi voima ohjaa. Mitä enemmän on sisäistä turvaa, sitä helpompaa on kuulla omaa viisautta ja elää sydämestä käsin. Sydämestä käsin eläminen tuo täyttymyksen, onnen ja rauhan. Mutta se vaatii yhä uudelleen sitoutumista sen äänen seuraamiseen.

Tiedän, että ei ole välttämättä helppoa alkaa yhtäkkiä kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan jos sitä ei ole juurikaan kuunnellut. Omalla polullani minua on auttanut energiahoito ja kehoyhteyden luominen kehollisten harjoitusten avulla. Tekemäni intuitiivinen energiahoito ja sydämestä käsin valmennus auttavat löytämään takaisin omalle sydän polulle. Ne auttavat luomaan yhteyden itseesi uudelleen ja syventämään jo olemassa olevaa yhteyttä. Anna valosi loistaa, nyt on sen aika. Omasta elämästä kuuluu tykätä.

Rohkeutta kulkea omaa polkua & luottamusta sydämen ääneen!

Rakkaudella Marjo